Fundatia “Pentru Voi” organizeaza in data de 5 martie in Timisoara, incepand cu ora 15.30 Carnaval de martisor pentru beneficiarii Centrului de zi „Impreuna”.

Desfasurat intr-un decor de primavara, programul carnavalului va cuprinde tombola martisor cu surprize si parada vestitorilor primaverii in frunte cu ghioceii, hornarul, potcoava norocoasa. Se vor organiza concursuri, jocuri si reprezentatii artistice sustinute de Grupul vocal-instrumental „Pentru Voi”.

Baietii vor oferi fetelor martisoare confectionate manual de fiecare din ei.
La eveniment sunt invitati alaturi de cei 80 beneficiari si voluntarii implicati in programul Un prieten pentru TINE.

„Un prieten pentru tine” ofera posibilitatea persoanelor interesate sa se implice intr-un program de voluntariat prin care isi petrec cateva ore din timpul lor liber alaturi de o persoana cu dizabilitati intelectuale mergand la o plimbare, la un suc, la un film, la teatru...

„Numeroase persoane cu dizabilitati intelectuale traiesc izolate de societate. Ca sa-i scoatem din izolare am initiat acest program, care doreste sa implice si mai mult comunitatea locala in ceea ce numim „incluziune”. Legile pot conferi drepturi, dar nu pot oferi prieteni, adica ceea ce avem nevoie cu totii pentru a fi impliniti” a declarat Laila Onu, director general executiv al fundatiei.