Locuim in Bucuresti. Mergem la scoala, la serviciu, in parcuri sau pur si simplu iesim in oras. Suntem peste doua milioane si simtim, auzim, respiram orasul in moduri diferite. A venit momentul sa iesi din multime si sa-ti povestesti experienta personala pe www.naratiuniurbane.ro.

Te provocam sa experimentezi capitala intr-o nota pozitiva: prin Harta serenitatii poti carta locurile care iti confera o stare de siguranta, te fac sa te simti in largul tau sau iti aduc zambetul pe buze.

Chiar asa, cand ai zambit ultima oara in perindarile tale prin oras si de ce? Marcheaza pe harta serenitatii si impartaseste cu ceilalti locuitori ai capitalei starea ta de bine in interactiunea cu orasul. Doar impreuna putem povesti despre un Bucuresti pozitiv, prosper si plin de atractii. Zambeste si carteaza!

Naratiuni Urbane pune la dispozitia utilizatorilor o altfel de harta a Bucurestiului - Harta Colectiva, in doua versiuni (Harta Serenitatii si Harta Vulnerabilitatii urbane) in care fiecare poate indica, in numai 30 de secunde, o experienta personala, un loc drag sau unul nesigur din oras. O altfel de harta, care se construieste treptat si in care reperele ne reprezinta pe fiecare dintre noi.



Naratiuni Urbane este un proiect de cartare colectiva initiat de Odaia Creativa. Colectiv, contributiile pe platforma formeaza  o radiografie alternativa a Bucurestiului, care indica miza transformarii sale intr-un oras atractiv, prietenos si prosper.

***
Parteneri: Asociatia Salvati Bucurestiul, Universitatea de Arhitectura Spiru Haret

Cu sprijinul financiar al Administratiei Fondului Cultural National.

Parteneri media: 220.ro, BeWhere!, Cool Girl, Europa FM, Igloo, Orasul Meu, Modernism.ro, Sapte Seri, Vice, Zeppelin.

Mai multe detalii:
Maria Iancu, PR Odaia Creativa
marialucia.iancu@gmail.com
0751 751 895

---
Odaia Creativa / The Creative Room
contact@odaiacreativa.ro
www.odaiacreativa.ro (RO / EN)

Social
http://www.facebook.com/OdaiaCreativa
https://twitter.com/OdaiaCreativa
http://issuu.com/odaiacreativa

Territorial
Intrarea Visinilor 5, Sector 2, Bucharest, Romania, 024093