Reprezentantii autoritatilor publice cu atributii în domeniul social, furnizori de servicii sociale si reprezentati ai organizatiilor neguvernamentale se intalnesc marti, 10 august 2010, la Timisoara pentru a dezbate propunerea de reforma a sistemului national de servicii sociale.

Fundatia „Pentru Voi”
in parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), Camera Deputatilor si CENTRAS  va invita marti, 10 august 2010 la consultarea regionala privind propunerea de reforma a sistemului national de servicii sociale, construita pe baza parteneriatului dintre sectorul public si cel privat.

La eveniment va participa si Presedinta Camerei Deputatilor, Doamna Roberta Anastase.

Scopul consultarii este ca reprezentatii publici si privati sa contribuie la elaborarea unei propuneri de act normativ care va reaseza sistemul de servicii sociale din Romania de pe principiile statului asistential pe principiile subsidiaritatii si incluziunii sociale active.

In cadrul consultarii se va supune atentiei si dezbaterii autoritatilor publice cu atributii in domeniul social precum si furnizorilor de servicii, propunerea de reforma a sistemului national de asistenta sociala, construita pe baza opiniilor reprezentantilor societatii civile.
Evenimentul are loc marti, 10 august 2010, incepand cu ora 10:00 la Centrul de Zi „Ladislau Tacsi”situat pestr. Anton Bacalbasa, nr. 65A, Timisoara.

Eveniment realizat in cadrul proiectului O voce mai puternica pentru sectorul neguvernamental din Romania finantat de Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

* * *
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va adresati Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, (www.fdsc.ro) la numarul de telefon 021-310-0177; e-mail: aurelia.grigore@fdsc.ro, persoana de contact: Aurelia Grigore, Coordonator Relatii Publice (mobil: 0723-623-183).