O veste bună la început de toamnă : Ashoka România formează o nouă cohortă de changemakers în programul Ashoka Residency, ajuns acum la ediția VI! Înscrierile sunt deschise!

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor în primele 7 organizații neguvernamentale din lume. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România, unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să acționeze în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale.

Programul de Rezidențiat Ashoka este o experiență de 3 luni adresată oricărui creator de schimbare din România, fie el din sectorul public sau privat.

Este o experiență facilitată, prin care participanții vor explora enciclopedia vie de oameni, soluții, idei și subiecte care este Ashoka. Toți participanții vor trece printr-o experiență personalizată în funcție de domeniile lor de interes și vor fi ghidați în navigarea prin lumea Ashoka.

Apelul este deschis oricărui creator de schimbare din orice sector, dornic să afle mai multe despre Ashoka și să exploreze modul în care resursele Ashoka pot fi valorificate în propria lui activitate sau organizație.

 


Toate detaliile despre program precum și butonul de înscriere sunt la acest link:

https://www.ashoka.org/ro-ro/program/ashoka-residency-program