Cu o experienta de 5 ani in dezvoltarea de programe de formare in domeniul economiei sociale, KCMC este un actor important pe scena furnizorilor de formare profesionala, formand pana in prezent peste 500 de persoane. 

Cursul de Manager de Intreprindere Sociala se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa dezvolte afaceri sociale si sunt in cautarea de instrumente pentru implementarea unui management eficient in dezvoltarea de intreprinderi sociale sustenabile. Managerul unei intreprinderi sociale este o persoana pasionata, care are competente de administrare a unei afaceri si totodata intelege realitatea grupurilor defavorizate, reusind astfel sa genereze si sa puna in aplicare strategii de dezvoltare pe termen lung.

In cadrul proiectului ButiQ.7, prin aceste cursuri gratuite dorim sa oferim participantilor oportunitatea de a-si imbunatati cunostintele si abilitatile necesare unui antreprenor social, alaturi de specialisti in economie sociala, care au avut un rol foarte important in infiintarea si dezvoltarea unor astfel de intreprinderi.

Participantii la curs trebuie sa aiba studii superioare finalizate si sa se incadreze in categoriile de grup tinta mentionate in formularul de aplicare ce poate fi completat AICI sau accesand link-ul complet de mai jos.

Proiectul ButiQ.7 este derulat de Asociatia Romano ButiQ in parteneriat cu KCMC – K Consulting Management and Coordination si Asociatia Umanitara Impreuna pentru Ei, fiind cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Reurselor Umane 2007 – 2013 Investeste in oameni!, axa prioritara 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale (ID proiect: 143899).
Prima componenta a proiectului vizeaza furnizarea de servicii de ocupare pentru 199 de persoane din grupuri vulnerabile (consiliere, orientare, mediere si formare). A doua componenta presupune infiintarea a 7 structuri de economie sociala care vor oferi servicii de restaurant cu specific romani, arhivare si depozitare documente, constructii traditionale in Delta Dunarii etc.
Asociatia Romano ButiQ s-a infiintat in 2011 cu scopul promovarii nondiscriminarii prin desfasurarea de activitati culturale si educative prin care oamenii sa descopere experimental valoarea pe care membrii comunitatii rome o aduc in societate, dincolo de stereotipul negativ sau de paradigma de victima.

Obiectivul principal al KCMC – K Consulting Management and Coordination este sa contribuie proactiv la conturarea unei societati in care egalitatea de sanse, accesul pe piata muncii si cresterea economica reprezinta oportunitati reale pentru toate grupurile vulnerabile din Romania. 
Scopul Asociatiei Umanitare Impreuna pentru Ei este imbunatatirea calitatii vietii persoanelor si grupurilor aflate in situatii de risc si excluziune prin furnizarea de servicii sociale gratuite si dezvoltarea unor structuri viabile de economie sociala care sa vina in intampinarea nevoilor acestor categorii.
 
Date de contact:
Irina Botezatu, 0743 044 845
irina.b@kcmc.ro