Economiseste timp si resurse de IT cu Google Apps si foloseste un instrument online, de tipul CRM, pentru managementul contactelor beneficiarilor, donatorilor si voluntarilor organizatiei tale non-profit.
1. Webinar – Google Apps pentru ONG-uri (22 februarie)
Orice organizatie non-profit poate avea acces la o adresa de e-mail profesionala, spatiu de stocare online (30 GB), calendar de echipa si instrumente online functionale, prin Google Apps, un serviciu oferit gratuit de catre Google prin programul Google pentru ONG-uri. Participa la primul webinar despre Google Apps pentru ONG-uri si afla cum poti fi avea la indemana instrumentele online de care are nevoie organizatia ta.
Trainerul acestui eveniment va fi Stefan Apateanu, CEO & Founder Atlas Networking si Google Top Contributor. Participa la webinar, daca esti ONG! - https://ongonline.techsoup.ro/google-apps-pentru-ong-uri/
2. Training intensiv – Google Apps pentru ONG-uri (29 februarie)
Daca reprezinti o organizatie non-profit si poti fi in Bucuresti pe 29 februarie, te invitam la un workshop practic despre Google Apps pentru ONG-uri. Evenimentul este organizat de Asociatia TechSoup Romania, in parteneriat cu Atlas Networking si va avea loc in Bucuresti, luni, pe 29 februarie, intre orele 10.00 – 14.00.
In cadrul intalnirii offline, vei avea ocazia sa inveti cum se face migrarea de la un cont de Gmail personal la o adresa de e-mail profesionala, ce beneficii ofera Google Apps pentru ONG-uri si cum le poti accesa, gratuit, prin programul Google pentru organizatii non-profit.
Rezerva-ti un loc la cursul din Bucuresti, aici.
3. Webinar - Introducere in CRM pentru ONG-uri (2 martie)
Centralizeaza toate contactele organizatiei tale non-profit si invata sa comunici mai eficient. Afla cum poti folosi solutii de Customer Relationship Management (CRM) pentru a comunica mai eficient cu toti beneficiarii, sustinatorii si voluntarii organizatiei tale nonprofit.
Participa la primul webinar despre CRM pentru ONG-uri, inscrieri aici.
Trainerul acestui webinar va fi Nicu Aleman, Managing Partner, Aleman Software Group.
Trainerul acestui webinar va fi Nicu Aleman, Managing Partner, Aleman Software Group.
4. Scoala Digitala ajunge in orasul tau!
In luna martie, Scoala Digitala ajunge offline in Timisoara, Craiova, Sibiu si Tulcea. Participa la un curs intensiv despre cele mai noi tehnologii pentru ONG-uri!
Rezerva-ti un loc la cursul din orasul tau, aici.
Despre Scoala Digitala pentru ONG-uri
Scoala Digitala pentru ONG-uri este primul program online care sistematizeaza resurse despre utilizarea tehnologiei si a instrumentelor online in beneficiul organizatiilor neguvernamentale din Romania. In plus, organizatiile neguvernamentale care participa activ in program au sansa sa obtina diplome si certificate care vor atesta capacitatea de adoptie si implementare a noilor tehnologii.
Acest program se adreseaza exclusiv organizatiilor non-profit si oricine voluntariaza sau lucreaza intr-un ONG se poate inscrie la Scoala Digitala pentru ONG-uri: http://ongonline.techsoup.ro/
Prin traininguri online si offline, nationale si locale, prin dezvoltarea de materiale online gratuite de invatare adaptate sectorului nonprofit romanesc, programul ONG Online sistematizeaza invatarea si aplicarea ulterioara a abilitatilor de tehnologie pentru cresterea capacitatii ONG-¬urilor de a administra proiecte, de a strange fonduri online si a creste numarul sustinatorilor utilizand instrumente online.
Despre Asociatia TechSoup Romania
Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Incurajam activ si sistematic adoptarea de catre organizatiile neguvernamentale a noilor tehnologii si servicii online. Construim si oferim gratuit resurse de invatare pentru toate ONG-urile din Romania.
Afla cum poti accesa resurse de tehnologie pentru ONG-ul tau pe www.techsoup.ro.
”ONG Online – abilitati online pentru organizatii neguvernamentale mai eficiente” este un program care se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015 – 1 aprilie 2016 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 78.377 Euro. Proiect finantat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania
Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 - 2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.
Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org.