In perioada 15 octombrie – 15 noiembrie  Scoala de Valori organizeaza ce-a de-a doua editie EUROEDU, proiect dedicat elevilor din clasa a X-a sau a XI-a cu aptitudini exceptionale pentru care pasiunea reprezinta catalizatorul catre performanta.

EUROEDU isi propune sa afle valorile in care crede aceasta generatie si sa ii ajute pe elevi sa isi foloseasca mai eficient potentialul, indrumandu-i spre o cariera de success si transformandu-le astfel povestea intr-o sursa de inspiratie pentru ceilalti tineri din societate.

Proiectul este structurat in trei etape si anume:
1. Cercetarea - realizata de Unlock Research are ca obiectiv analizarea grupului tinta. Informatiile obtinute in urma cercetarii vor fi folosite in implementarea viitoarelor proiecte Scoala de Valori.

2. Trainiguri. In aceasta etapa elevii participa la un pachet de cursuri de orientare in cariera ce are la baza elemente cheie in alegerea carierei: valorile, modul de gandire, pasiunea, talentul, scopul in viata si piata locala. Pachetul de cursuri va fi ajustat in functie de cunostintele si asteptarile participantilor.

3. Biblioteca Vie. Evenimentul consta intr-o intalnire care permite elevilor prezenti sa intre in contact direct cu persoane de succes, sa afle povestea acestora, pasii pe care i-au facut pentru a ajunge unde sunt acum dar si ce inseamna succesul pentru ei. Interactiunea are loc intr-o atmosfera relaxata sub forma unei discutii informale cu invitatii, unde participantii pot adresa intrebari direct acestora.

La prima editie, desfasurata in 2011, au participat 53 de elevi de top din liceele bucurestene si personalitati ca violonistul Alexandru Tomescu, Dumitru Prunariu – singurul astronaut roman, Adrian Florea – trainer si antreprenor de succes, Lucinia Bal – seful Biroului Parlamentului European in Romania la acea vreme si Georgiana Ilie – jurnalist, editor asociat “Decat o Revista”.

Pentru detalii cu privire la editia EUROEDU 2011 accesati urmatorul link.

Mai multe informatii despre proiectele Scolii de Valori  gasiti pe site-ul oficial al organizatiei.

Unlock Research si-a inceput  povestea in Martie 2008, atunci cand cativa cercetatori profesionisti, dupa ani de experienta in mediul specific companiilor multinationale, au decis ca e momentul sa exprime un punct de vedere propriu in cercetarea de piata. Principalul obiectiv este acela de a marja pe actionabilitatea rezultatelor, aratand astfel ca cercetare se poate face si altfel. Unlock si-a propus sa sparga astfel cliseele si prejudecatile referitoare la modul in care se face cercetarea de piata si, in final, de a oferi clientilor sai cercetare cu implicatii strategice in construirea unor marci de succes.

Scoala de Valori este o organizatie non-guvernamentala moderna ce are ca viziune dezvoltarea unei societati bazate pe valori prin educatie inovativa. Punem sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si cream oportunitatea persoanelor de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

Scoala de Valori
Irina Ionescu
Manager de Proiect
0732.946.285
euroedu@scoaladevalori.ro.
www.scoaladevalori.ro