In cadrul campaniei Student bun de Craciun, Universitatea din Bucuresti va invita marti, 15 decembrie 2009, ora 19.30, in Aula Magna a Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36 – 46), la Concertul de Craciun, sustinut de Orchestra si Corul Universitatii din Bucuresti, Corul de copii al Operei Nationale din Bucuresti. Concertul se adreseaza studentilor, doctoranzilor, cadrelor didactice din Universitatea din Bucuresti, dar si tuturor iubitorilor de muzica. Intrarea este libera.

Asociatia Studentilor la Istorie “Dacia” va invita joi, 10 decembrie, orele 14 in holul Facultatii de Istorie, Universitatea din Bucuresti, la “Serata de Craciun”, editia 2009. Ne vor bucura cu poezii, colinde si scenete, copiii din centrul de zi pentru copiii cu dizabilitati “Harap-Alb”, dar si micutii din centrul de zi “Sfantul Vasile”. Un moment special al seratei va fi tombola la care vor participa toti cei care vor aduce un zambet pe chipul unui copilas, prin donatiile facute, fie ele in bani sau jucarii. Premiile castigate vor consta in obiecte facute chiar de micutii din centrele de zi, obiecte lucrate cu daruire si speranta. Toti cei care vor sa doneze o suma de bani sau jucarii sunt asteptati in perioada 05.12.-10.12.2009, intre orele 10-14 la sediul ASID (bd. Regina Elisabeta 4-12, sector 5, Bucuresti, etaj 1, sala 103).

In perioada 14 – 17 decembrie 2009, Asociatia Studentilor Chimisti a Universitatii din Bucuresti (ASC-UB) desfasoara campania "Un Banut pentru Bradut". Scopul campaniei este acela de a implica studentii si cadrele didactice din Facultatea de Chimie, precum si membrii din Senatul Universitatii in strangerea de fonduri pentru a oferi batranilor o bucurie de Sarbatori.

Articolul integral pe www.stiriong.ro