Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat si Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat din Romania anunta lansarea Saptamanii Nationale a Voluntariatului (SNV) editia 2009, care va avea loc in perioada 11-17 mai.

SNV este un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor voluntarilor! Editia 2009 a SNV se desfasoara sub motto-ul „Exprima-te prin fapte! Fii Voluntar!” si este finantata de catre Uniunea Europeana prin programul Tineret in Actiune, administrat in Romania de ANPCDEFP.

SNV este un eveniment deschis tuturor: persoane care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in mai bine, organizatii, institutii, companii, grupuri de initiativa care doresc sa desfasoare activitati de voluntariat sub egida SNV, si tuturor actualilor si viitorilor voluntari care doresc sa se implice in activitati de voluntariat in cadrul evenimentelor organizate in SNV. Pro Vobis pune la dispozitia partenerilor locali ai SNV materiale promotionale personalizate si o sectiune speciala dedicata evenimentului pe pagina http://www.voluntariat.ro/snv.htm cu informatii despre calendarul national SNV 2009, materialele promotionale disponibile pentru partenerii locali, idei de activitati organizate in cadrul SNV, rapoartele si calendarele de activitati din anii trecuti.

Puteti inscrie activitati de orice tip desfasurate impreuna si pentru voluntari: expozitii foto, seminarii, activitati in spatii deschise plantat copaci/ flori, curatat spatii, evenimente, marsuri, campanii.Putem asigura si promotionale pentru partenerii locali.

Pentru a va inscrie activitatile in calendarul national pentru municipiul Bucuresti puteti scrie ideile dvs comunicare@provobis.ro pana la data de 28 aprilie.