Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi organizeaza la Iasi, în perioada 11-17 mai 2009,  Saptamana Nationala a Voluntariatului, eveniment aflat la cea de-a VIII-a editie.

Sute de voluntari ieseni vor fi implicati timp de o saptamana in 52 de activitati de voluntariat organizate de cele 36 de organizatii neguvernamentale, institutii, si companii implicate in eveniment. Cel putin 5000 de oameni vor fi informati de catre voluntari prin intermediul materialelor de promovare cu privire la calendarul activitatilor de voluntariat, fiind invitati sa se alature organizatorilor. Marsul Voluntarilor, Smiley uman, Expovoluntar- targul ofertelor de voluntariat, spectacol pro voluntariat, campanii de informare, traininguri, dezbateri – sunt doar cateva din activitatile pregatite de organizatori. Toate au singur scop: promovarea voluntariatului si incurajarea spiritului civic in rândul ieşenilor. Proiectul este initiat de Pro Vobis in colaborare cu Reteaua Naţionala a Centrelor de Voluntariat, finantat de Uniunea Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Pentru a afla calendarul evenimentelor, va rugam sa ne contactati la sediul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany, biroul zonal Iasi, str. Fulger nr. 11, etaj 2, sau la telefon/fax 0232 278535, 279856, persoana de contact Georgiana Vieru, coordonator eveniment, e-mail: georgiana@bethis.dntis.ro.