Asociatia 1 Leu si-a propus sa stranga leu cu leu suma de 80,000,000 de lei necesara construirii si dotarii primului centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Un spital unde sa tratam si sa vindecam cancerul la copii. Un spital cum nu exista inca in Romania (sau in Europa) dar de care este mare nevoie. 

Daca fiecare roman care locuieste in aceasta tara ar dona 1 leu o data la 9 luni, banii s-ar strange in 3 ani. Dar noi credem ca ii putem strange mai repede. Iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau. Si al tau. Si al tau. Caci atata timp cat acest proiect ramane doar ideea nebuneasca a catorva oameni, spitalul nu se poate face. Dar cand in acest proiect ne vom implica toti, spitalul se va construi foarte rapid si usor.

Si e nevoie de atat de putin de la fiecare. Tocmai de aceea ,pe 13 iunie Asociatia 1 Leu te invita evenimentul “100 pentru 1” in care ne propunem sa strangem cel putin 100 de kilograme de monede pentru constructia spitalului de oncologie pediatrica. Sigur ai pe-acasa o gramada de monede care sta degeaba.

Vino pe 13 iunie in Parcul Unirii si doneaz-o proiectului nostru. Caci acest spital se construieste de catre noi pentru copiii nostri.

Sunt oameni care ne-au anuntat deja ca vor dona 2, 3 sau chiar 4 kilograme de monede. Dar sa stii ca si o singura moneda e la fel de valoroasa. Noi asa vrem sa construim acest spital: Om cu om. Leu cu leu. Ban cu ban.
 
Ne vedem pe 13 iunie!
 
Mai multe detalii pe www.1leu.org si facebook.com/1leu.org