Programul serii va fi deschis cu un concert sustinut de Ansamblul Tierra, format din profesori ai Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi. Membrii acestuia, semifinalisti ai emisiunii „Romanii au talent” au acceptat si invitatia de a deveni ambasadori ai campaniei „Arata ca iti pasa!”. Campania, ajunsa in acest an la cea de-a VIII-a editie, marcheaza Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, stabilita de Organizatia Natiunilor Unite pe data de 2 aprilie, evenimentul caritabil fiind unul dintre cele organizate in campania din acest an.

Invitatii speciali ai serii vor fi actrita Manuela Harabor si parintele Savatie Bastovoi. Manuela Harabor va sustine un recital pe versurile si textele cele mai emotionante din creatia parintelui, ieromonah, poet, prozator, publicist si editor, membru al Uniunii Scriitorilor si al Uniunii Jurnalistilor din Republica Moldova.

„Ii asteptam pe ieseni la acest eveniment organizat din dorinta de a produce o  schimbare in viitorul copiilor si tinerilor cu autism, acordandu-le sansa de a beneficia de o viata demna. Fiecare dintre noi poate deveni un sprijin pentru un copil special. Important e sa-l acceptam si sa-l sustinem!”
, ne-a declarat Carmen Gherca, presedinta ANCAAR Iasi.

Spectacolul va fi prezentat de jurnalista Carmen Tarnoveanu si sustinut de urmatorii parteneri media: TVR Iasi, Radio Romania Iasi, Ziarul de Iasi, IasiFun, Est Tv, Zile si nopti si WINK Public Multimedia. 
Intrarea la spectacol se face pe baza de invitatie. Pretul unei invitatii este de 50 de lei, iar fondurile stranse din vanzarea lor vor fi donate ANCAAR Iasi.
 
Pentru detalii si rezervari: Carmen Gherca, presedinte ANCAAR Iasi, Tel: 0729 914094, e-mail: contact@ancaar-iasi.ro