Proiectul “Fii un erou! Ajută-i să rămână în brațele mamei lor!” este premiat de Profi cu 194.589 lei în cadrul campaniei “Te costă 0 lei să ajuți!”. Acest premiu va ajuta 150 de familii în dificultate din programele Touched România, pe parcursul unui an, să rămână împreună și să își construiască un viitor împreună.

Astfel 90 de copii vor participa într-un program educațional și vor fi ajutăți să își continue educația, vor fi  asistați la lecții, vor primi rechizite pentru școală, vor participa la seminarii de dezvoltare personală, vor fi consiliați cu privire la viitorul lor, vor învăța să se hrănească sănătos și vor participa la multe activități educative pe tot parcursul școlii.

De asemenea, 60 de mame vor fi sprijinite să se integreaze în comunitate ca pesoane independente și productive. Mamele vor fi consiliate din punct de vedere emoțional, vor dobândi abilități de viață independentă, vor învăța să își administreze eficient propriul buget, iar mamele care nu lucrează vor fi îndrumate și ajutate să își găsească un loc de muncă.  
 
“Campania “Te costă 0 lei să ajuți!” este o oportunitate extraordinară pentru Touched România pentru că ne încurajează să continuăm misiunea de a ajuta mamele și copiii în dificultate și, în același timp, ne-a dat posibilitatea să ne întâlnim cu foarte mulți oameni, să le povestim despre ceea ce facem și să îi invităm să ni se alăture eforturilor noastre. Ne-am făcut mulți prieteni și în același timp am strâns fonduri atât de necesare pentru copiii și mamele din programele noastre! Mulțumim din suflet Profi pentru această campanie!“ afirmă Natalia Ungureanu, director executiv la Touched România.
 
De 14 ani Asociația Touched România ajută copiii și mamele aflate în situații de dificultate, dezvoltând șapte programe sociale: Centrul Maternal Casa Agar, Centrul de Consiliere și Reintegrare Socială pentru victimele violenței domestice, Apartamentul de Tranziție, Programul de asistență maternală Suflete Micuțe, Programul educațional Clubul Adolescenților, Programul comunitar Dar din Dar și întreprinderea socială Touched Collection.