Conferința Națională de Fundraising, ediția cu numărul XVI, începe în două săptămâni. Mai exact, între 1-4 octombrie, peste 200 de profesioniști în fundraising, traineri, oameni de comunicare și fundraiseri la început de drum își dau întâlnire la București pentru 4 zile de învățare și schimb de experiență.
Înscrierile se încheie în 23 septembrie și, la momentul acestui mesaj, cele două masterclass-uri din deschiderea #CNF2019 sunt sold out! 
 
Te invităm însă să fii parte din experiența Conferinței la atelierele #CNF2019, din 3-4 octombrie, unde vei cunoaște profesioniști renumiți de fundraising, internaționali și din România.
 
Cele două zile de ateliere acoperă teme precum comunicare și creativitate în fundraising, digital fundraising, peer-to-peer fundraising, evenimente de fundraising, social media, campanii de SMS și debit direct, donor care și baze de date, storytelling și multe altele.
 
Printre speakerii care au confirmat prezența îi menționăm pe Alexandru Negrea (Social Smarts), Angela Galeța (Fundația Vodafone România), Dana Carataș (UNICEF), Gabriel Solomon și Andrei Chirtoc (Galantom), Georgiana Ilie (Decât o Revistă), Mădălina Marcu (ARC), Mirela Oprea (Dream Management).
 
Invitatul special de anul acesta este Adrian Sargeant (ACA Philanthropy & Fundraising). În plus, pe lista speakerilor internaționali se numără Adrian Lorentsson (ACA Philanthropy & Fundraising), Aroon Dougan și Jason Potts (THINK Digital Anglia).
 
#FăSaltul spre un nou mod de a face fundraising, cu mai mult curaj și cu optimism. Cu mai multe cunoștințe care te vor ajuta să comunici mai bine, mai eficient și cu mai multă emoție pentru a atinge inimile donatorilor.