Trainingul online va avea loc pe 27 martie 2014, incepand cu orele 18:00.

In cadrul webinarului vei invata despre:
1. Ce inseamna AdWords?
2. Cum creezi un cont, o campanie si un anunt - exemple practice pentru ONG-uri
3. Masurarea si succesul unei campanii
3. Tips & tricks - exemple de bune practici
4. Q&A

Acest webinar este gratuit pentru organizatiile membre in comunitatea TechSoup Romania. Inscrie-ti si tu ONG-ul in cea mai mare comunitate de organizatii interesate de tehnologie. 800 de organizatii deja s-au inscris. 

Daca faci parte deja dintr-o organizatie membra in comunitatea TechSoup si vrei sa inveti ce inseamna AdWords si cum il poti folosi, inscrie-te aici la webinar. 

Despre trainer:
Oana Dumitrescu – Head of Online Marketing -  ZITEC - are o experienta de peste 5 ani in domeniu. Este specialist certificat Google AdWords si Analytics si este pasionata de tot ce tine de promovarea online, de la campanii de e-mail marketing la cele de tip pay-per-click. Unul dintre lucrurile care o reprezinta este faptul ca-i plac cifrele si-i place sa creeze strategii axate pe rezultate.

Despre TechSoup:
TechSoup Romania ofera tehnologie si resurse de invatare pentru ONG-uri. Pe langa accesul la produse software de la donatori internationali precum Bitdefender, Adobe, Microsoft si Cisco, TechSoup faciliteaza traininguri si webinarii gratuite doar pentru ONG-uri. Afla mai multe pe www.techsoup.ro