Fundatia Inima de Copil din Galati va invita sa faceti cadouri celor dragi, partenerilor de business sau colegilor alegand sa ajutati totodata copii si tineri din medii defavorizate cumparand felicitari, suporturi de lumanari, borcanele ornamentale si globuri pictate manual din Atelierul Inima de copil. Zugravite cu suflet, in culorile bucuriei ce anima Craciunul, de bun gust si cu preturi accesibile, va vor incalzi inima pentru ca, odata cumparate, vor sta marturie darului nepretuit pe care l-ati facut celor mici: o sansa la o viata normala!

Ca in fiecare an, in luna decembrie, Fundatia demareaza Campania de strangere de fonduri de Craciun. Este una dintre modalitatile prin care  finanteaza programele sociale prin care, incepand din 1996, au ajutat peste 15.000 de copii si tineri din medii defavorizate.

Sumele stranse sunt in totalitate destinate sustinerii copiilor si tinerilor pe care Inima de copil ii ajuta si in 2012 si realizarii si mentinerii de locuri de munca prin Atelierul Inima de Copil:

-  220 copii din familii in dificultate
-  100 de copii si tineri cu dizabilitati mentale
-  10 tineri infectati cu HIV/SIDA sau din centre de plasament
-  60-80 dintre copiii si tinerii sprijiniti care merg anual cu noi in tabere de vara.