Asociatia ASCENDENT va invita in perioada 7 Aprilie - 5 Mai 2009 la expozitia cu scop caritabil “Primavara Zambetelor”, organizata la Sala de Lectura / Teatrul Act.

"Prin aceasta actiune dorim sa venim in ajutorul copiilor talentati care nu au avut inca sansa de a se afirma si de a-si dovedi talentul. Prin achizitionarea acestor tablouri si dumneavoastra puteti contribui la viitorul acestor copii care au nevoie de ajutorul nostru. Apreciez sustinerea si implicarea Teatrului Act in aceast proiect initiat de asociatia noastra", a  precizat domnul Marian Constantin, Director executiv al Asociatiei ASCENDENT.

In parteneriat cu Sala de Lectura/ Teatrul Act si agentia de relatii publice RANEvents sunt expuse peste 30 de tablouri pictate de copii scolari din localitatea 1 Decembrie – judetul Ilfov. Banii stransi in urma acestei actiuni vor fi utilizati pentru acordarea de burse scolare pentru copii cu rezultate foarte bune la invatatura, precum si pentru sustinerea “Atelierului de Creatie” .
Prin donatiile oferite, bucurestenii au ocazia sa se implice activ in sprijinirea Asociatiei ASCENDENT si a proiectelor initiate de aceasta.



Despre ASCENDENT
Asociatia Centrul de Studii si Programe pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Comunitare ASCENDENT a fost infiintata in anul 2000, iar in anul 2002 asociatia a deschis "Centrul de zi pentru copii scolari" din localitatea 1 Decembrie - judetul Ilfov. Centrul de zi ASCENDENT a fost infiintat cu scopul de a veni in ajutorul elevilor din comuna 1 Decembrie, in prezent fiind oferite copiilor activitati de sprijin scolar, activitati ludico-educationale si un program de burse scolare. Asociatia ASCENDENT este un furnizor important de servicii sociale comunitare (in judetul Ilfov si zonele invecinate) care complementeaza sistemul public si implica direct comunitatea din care provin persoanele asistate.

Misiunea Asociatiei Centrul de Studii si Programe pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Comunitare - ASCENDENT" (Asociatia ASCENDENT) este de a dezvolta un sistem de servicii sociale comunitare care sa actioneze in directia prevenirii si depasirii situatiilor de criza in care se afla (sau s-ar putea afla) una sau mai multe persoane.

Asociatia ASCENDENT este acredidata de Comisia de acreditare a furnizorilor de servicii sociale (Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse) pentru a realiza activitati de educatie, socializare si consiliere pentru copii de varsta scolara.

Pentru informatii suplimentare va rugam accesati www.ascendent.org.ro.