Va confruntati cu infertilitatea si simtiti ca va este din ce in ce mai greu sa gestionati situatia,  din punct de vedere psihologic si emotional? Nu sunteti singura. Va invitam la comunicare si sprijin reciproc, alaturi de alti oameni asemeni voua, in cadrul unui nou Grup de suport SOS Infertilitatea octombriedecembrie 2012.
 
Incepand din luna octombrie 2012, Asociatia SOS Infertilitatea organizeaza, din nou, un grup de suport in viata reala, in Bucuresti.
 
Va propunem sa ne intalnim regulat, de doua ori pe luna (sambata) pentru a ne cunoaste intre noi, pentru a ne sustine reciproc si pentru a invata sa infruntam cu mai mult succes lupta cu infertilitatea. Va fi alaturi de noi, ne va asculta si ne va consilia dna Cristiana HAICA, psiholog cu specializare in consiliere si psihoterapie infertilitate, doctorand in Psihologie Medicala - UMF, cu o teza despre impactul psihologic al infertilitatii.

Calendarul intalnirilor grupului de suport este stabilit in principiu pentru urmatoarele zile de sambata: 6 octombrie, 20 octombrie, 3 noiembrie, 17 noiembrie, 1 decembrie, 15 decembrie 2012, de fiecare data intre orele 10:30 – 12:30.

Persoanele / cuplurile interesate sa participe la aceste reuniuni sunt rugate sa ne scrie la grupdesuport@sosinfertilitatea.ro sau la  contact@vremcopii.ro Din motive de spatiu si de capacitate de interactiune, numarul de participanti nu poate fi nelimitat, ci de cca. zece cupluri + organizatori; se va merge pe principiul „primul venit, primul servit”, deci nu amanati inscrierea. Informatii se pot obtine si la telefon 0722 31 74 79.
      
Participarea la Grupul de Suport SOS Infertilitatea este gratuita (ca, de altfel, accesul la toate proiectele si actiunile Asociatiei SOS Infertilitatea). Confidentialitate garantataVa asteptamwww.vremcopii.ro