Pana in 9 noiembrie, voluntari, organizatii si institutii care au desfasurat proiecte de voluntariat comunitar in anul 2012 in judetele Brasov si Sibiu sunt asteptate sa se inscrie la o noua editie a Galei pentru Supervoluntari, unicul eveniment de profil din cele doua comunitati.

La fel ca si in anul trecut se pot trimite aplicatii pentru una sau mai multe dintre cele 13 sectiuni grupate in categoriile voluntari, organizatii si proiecte si prieteni, dupa ce in prealabil ati citit Regulamentul competitiei aflat pe supervoluntari.ro. Termen limita pentru inscriere: 9.11.2012.

Pentru categoria cel mai simpatic voluntar va exista vot online pe www.facebook.com/asociatiacolors, incepand cu 11 noiembrie, existand cate un castigator pentru fiecare judet.

Evenimentele de premiere vor avea loc dupa cum urmeaza:
Brasov, editia IV - 29 noiembrie, ora 18, Centrul Cultural Reduta
Sibiu - editia VII - 3 decembrie, ora 18, Continental Forum

Gala pentru Supervoluntari este un eveniment organizat de Asociatia Colors si Reteaua CAN, Centrul Cultural Reduta, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen Sibiu, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex, stiribrasov.ro, codpress.ro, Kiss FM, Sibiu 100%. Finantatori: Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov si Consiliul Judetean Sibiu, prin Serviciul Public Sala Transilvania.