Cand avea patru ani si opt luni, familia lui Razvan a aflat ca baiatul lor are autism. Aceasta veste i-a zdruncinat serios, dar din momentul acela au inceput cautarile. Razvan a facut logopedie si a mers la gradinita pana cand nu a mai fost primit din cauza problemelor comportamentale, desi facuse multe progrese. Cel mai mult a lucrat cu el mama lui, Catalina. De aproape un an de zile, Razvan frecventeaza grupul de socializare ”Dupa amieze vesele” si participa de trei ori pe saptamana la o grupa de pregatire pentru scoala in cadrul Asociatiei Invingem Autismul. El a implinit deja sapte ani si, desi, cu mult ajutor, a reusit sa-si dezvolte multe abilitati, are nevoie in continuare de sprijin pentru a putea fi mai tarziu integrat in scoala si societate. (Povestea lui Razvan, 7 ani, autism)

Dorim sa oferim si altor copii cu autism din Romania sansa la o viata mai buna. Asociatia Invingem Autismul are placerea de a va invita la evenimentul caritabil „Mos Nicolae pentru 23”, marti, 6 decembrie incepand cu orele 18.00, in Club Fabrica, str. 11 Iunie nr. 50.

Pret de cateva ore vom improviza teatral impreuna cu Scoala de Improvizatie si vom licita cu pasiune pentru servicii de dezvoltare personala, profesionala si nu numai. Si ca sa aveti energie sa cantati pana dimineata la Karaoke, va asteptam cu placinte aburinde de la Bacania COCO si vin fiert aromat. Totul se petrece intr-un spatiu neconventional ce gazduieste expozitia de pictura realizata de Toma, copil cu autism.

Gazda evenimentului va fi actrita Nuami Dinescu iar fondurile stranse vor fi utilizate pentru dotarea noului centru pentru integrarea a 23 de copii cu autism, deschis de Asociatia Invingem Autismul in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Eveniment organizat cu sprijinul: Cinema City, the Workshop, Club Fabrica, God Mother, AME design, Bacania COCO, Attitude Ballet Studio, Vinexpert, Teatru fara Frontiere, Papa Jacques.

Parteneri media: Radio Lynx, Zile si Nopti si 121.ro

 Va rugam confirmati participarea pana la data de 5 decembrie 2011 la:

Mariana Oprea, tel:0730 202 354, e-mail: mariana.oprea@graffitipr.ro

***Intrarea pentru jurnalisti este libera.