Asociaţia Centrul de Studii şi Programe pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale Comunitare ASCENDENT (Asociatia ASCENDENT) a fost înfiinţată în anul 2000 si oferă servicii de educaţie, socializare şi consiliere pentru copii de vârstă şcolară în Bucuresti si in 3 centre de zi pentru copii scolari din localităţile 1 Decembrie, Copăceni şi Jilava (judetul Ilfov).

Asociatia “ASCENDENT” organizeaza marti 26.05.2009 un Atelier de lucru cu tema “Centrul de zi pentru copii scolari – initierea si dezvoltarea proiectului” unde sunt invitati profesionisti, colaboratori, voluntari, studenti la facultati de profil etc care lucreaza in Centre de zi pentru copii scolari (ale ONG-urilor sau institutiilor publice) sau urmaresc deschiderea unor centre de zi in perioada urmatoare.

Obiectivul principal al acestui Atelier de lucru consta in optimizarea metodologiilor de lucru ale organizatiilor care deruleaza proiecte de acest tip.  Schimbul de experienta si stabilirea unor relatii de colaborare intre organizatiile/ institutiile participante sunt valori pe care dorim sa le promovam in cadrul acestei actiuni.

Atelierul de lucru se desfasoara marti 26.05.2009, in Bucuresti, intre orele 9,30-16,30 (costurile pentru pranz, pauze de cafea, consumabile sunt acoperite de Asociatia ASCENDENT).

Programul si tematica atelierului le vom trimite anticipat printr-un e-mail organizatiilor/ persoanelor interesate.

Va rugam sa ne confirmati participarea printr-un e-mail la adresa: ascendentmc@yahoo.com pana sambata 23.05.2009.
Informatii suplimentare despre acest atelier de lucru si Asociatia ASCENDENT puteti obtine la telefon 0723 245642 sau de pe site-ul www.ascendent.org.ro.