Cu prilejul Zilei mondiale de comemorare a victimelor rutiere, marcata anul acesta in ziua de 18 noiembrie (a treia duminica din luna noiembrie) in intreaga lume, avem placerea sa va invitam la Conventia nationala pentru Siguranta Rutiera – prima editie, ce va avea loc in ziua de 15 noiembrie 2012, incepand cu ora 9. 30, la Palatul Parlamentului, Sala Constantin Brancusi.

Evenimentul se doreste a fi o platforma periodica de dezbatere, dialog si actiune pentru implementarea Strategiei nationale de siguranta rutiera, care vizeaza, in conformitate cu obiectivul european insusit si de tara noastra, reducerea cu 50% a numarului victimelor accidentelor rutiere la nivelul Uniunii Europene in Deceniul 2011 – 2020.

La aceasta reuniune sunt invitati reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, ai institutiilor cu sarcini in domeniu, ai societatii civile, ai mediului de afaceri, mediului academic si universitar, specialisti, mass-media, alte structuri şi persoane implicate in diminuarea dimensiunilor tragediilor de pe sosele si a urmarilor lor.

Termen limita pentru confirmarea prezentei - 5 noiembrie.

Contact
:
Telefon: 0722.639.836
E-mail: victimerutiere@gmail.com sau victimerutiere@yahoo.com
Persoană de contact: Ion MIHAIL