Multi, insa nu toti copiii au astfel de sperante si dorinte pentru vietile lor de adulti. Mai cu seama copiii afectati de saracie, de lipsa de oportunitati si resurse si cei care nu au sansa sa aiba in preajma modele pozitive, demne de urmat, nu vor visa nici unul din aceste vise pentru mai tarziu. 

De aceea, Fundatia Cuvantul Intrupat a initiat  “Lectia de inspiratie”. Proiectul va sprijini 150 de copii, adolescenti si tineri din zona Valea Orasului din Galati sa continue scoala, sa aleaga educatia, sa se indrepte catre o meserie care le place si care li se potriveste, pe scurt, sa se pregateasca activ pentru a avea un viitor mai bun. 

Pentru a obtine finantare, am inscris proiectul in competitia “Idei din Tara lui Andrei”, initiat de Petrom, iar acum proiectul are nevoie de votul tau. Te invitam sa-l sustii pentru a castiga finantarea necesara.

Pentru a sustine proiectul cu votul tau, pana pe 31 octombrie, te rugam sa accesezi www.taraluiandrei.ro
1. Iti faci cont.
2. Selectezi judetul Galati.
3. Votezi proiectul “Lectia de inspiratie”.    

Fii… inspirat si spune-le si prietenilor tai sa sustina proiectul. Fiecare vot conteaza!   

Iti multumim in numele fiecarui copil si tanar care va invata sa viseze si sa participe activ la un viitor mai bun pentru sine si pentru ceilalti.
 
Anca-Aurora Chiosea - Responsabil Comunicare
Fundatia Cuvantul Intrupat
www.cuvantulintrupat.com
info@cuvantulintrupat.com
0236-411695