Urmeaza a noua editie a Galei Oameni pentru Oameni organizata ARC si AmCham Romania. Pana pe 25 septembrie inscrieti-va si multumiti oamenilor care pun pasiune in munca si carora le pasa de ceilalti.

E nevoie de putin timp pentru a nominaliza (30-40 de minute), dar intelegem ca cineva trebuie sa continue cu dedicare munca fata de comunitate si de aceea am hotarat sa prelungim termenul limita pentru inscrieri cu 5 zile.

Printr-un gest simplu de nominalizare la Gala Oameni pentru Oameni va asigurati ca veniti impreuna cu persoana nominalizata la evenimentul de premiere de pe 18 octombrie!

Companiilor le puteti multumi la categoriile:

· Cel mai implicat angajat al unei firme

· Cea mai buna campanie media de mobilizare de resurse

· CSR managerul anului

· Cel mai implicat lider de business in promovarea implicarii in comunitate

· Cea mai buna strategie de implicare in comunitate a unei firme. La aceasta categorie trimiteti la madalina@arcromania.ro un document in care sa se regaseasca:

- obiectivele implicarii in comunitate si care este legatura cu obiectivele de business

- tipul de resurse investite in comunitate (bani, timp, materiale, informatii)

- domeniul de implicare in comunitate

- tipul de implicare, de ex: prin mobilizarea angajatilor, permiterea voluntariatului sau prin donatii recurente, prin sponsorizarea anumitor proiecte legate de domeniul strategic de implicare, etc

- rezultatele implicarii in comunitate si, daca va fi trecut suficient timp de la finalul activitatilor, impactul implicarii in comunitate.

De asemenea, este de preferat sa prezentati contextul, mai exact ce a facut compania in ultimii ani pentru a se implica in comunitate si ce planuri de viitor are, in afara prezentarii proiectului/proiectelor desfasurate.

Acest document poate fi strategia originala folosita de companie sau o descriere a strategiei.

Organizatiilor negurvernamentale le puteti multumi la urmatoarele categorii:

·      Cea mai buna campanie de atragere de fonduri a unei organizatii mari

·      Cea mai buna campanie de atragere de fonduri a unei organizatii mici

·      Implicare extraordinara in atragerea de fonduri a directorului/membru al Consiliului Director ONG

·      Fundraiserul profesionist al anului

·      Fundraiserul voluntar al anului

 

Oamenii interesati de bine pot fi nominalizati la urmatoarele categorii:

·      Donatorul anului

·      Investitorul anului in antreprenoriat social

 

Sunt angajati din companii care din proprie initiativa stau pana seara tarziu ca sa ajute la construirea unei case pentru o familie nevoiasa pentru ca stiu ca pot face o schimbare. Sunt directori de companii care pleaca mai devreme de la munca numai ca sa aiba timp sa ajunga la centrul de plasament pentru a petrece timp cu copiii de acolo. Sunt membrii ai Consiliului Director din organizatii neguvernamentale care dau o mana de ajutor fara sa li se ceara si care cred in misiunea organizatiei pe care o sustin, atat de mult incat incearca sa gaseasca solutii impreuna cu ei.

Binele este facut in multe moduri de catre multi oameni. La Gala Oameni pentru Oameni este cautat binele facut strategic de catre oameni dedicati. Daca stiti astfel de oameni nu ezitati sa le arati ca sunt demni de aprecierea tuturor si ca au facut un lucru atat de frumos incat v-ar fi placut sa il faceti chiar voi.

Totul incepe pe gala.arcromania.ro prin crearea unui cont, alegerea categoriilor potrivite pentru nominalizare si completarea formularului. Daca intampinati dificultati nu ezitati sa ne intrebati la 0720 036 844 sau camelia.s@arcromania.

Apoi salvati data de 18 octombrie in agenda si ne vedem la cina de gala pentru premiere daca sunteti nominalizat sau nominalizator.