Sub semnul schimbarii si nu al intrebarii, MaiMultVerde s-a reinventat intr-un an de criza economica globala, mizand pe aceleasi valori ale constructivitatii si optimismului, dar si al implicarii si activismului de mediu.

Anul 2011 a fost unul de lupta pentru mentinerea si dezvoltarea valorilor voluntariatului pentru natura, responsabilizarii individuale, a companiilor si autoritatilor cu scopul ameliorarii problemelor de mediu din Romania, implinirea nevoilor si necesitatilor comunitatii.

Datorita implicarii si sprijinului voluntarilor si partenerilor, Asociatia MaiMultVerde a realizat in anul 2011 un numar de 11 proiecte si activitati de voluntariat cu rezultate concrete: 24.680 de puieti si pomi plantati, 6 tone de gunoaie adunate din natura si  o reducere a emisiilor de CO2 din atmosfera de 76,5 tone.

Aflati mai multe despre rezultatele obtinute la al-IV-lea an de la infiintarea Asociatiei MaiMultVerde de pe site-ul organizatiei.

In 2011, MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a peste 2.000 de voluntari implicati direct in proiecte, 7.141 de voluntari sunt la curent cu activitatile de protectia mediului prin inscrierea la e-newsletter, iar peste 12.500 de voluntari promoveaza si urmaresc activitatea MaiMultVerde prin intermediul comunitatii voluntarilor de pe Facebook.

Calculata ca valoare financiara, cuantumul muncii prestata de harnicii voluntari in 2011 se ridica la 106.032 lei, suma la care se adauga bugetul organizatiei din acelasi an. Multumim tuturor voluntarilor si partenerilor care ne ajuta zi de zi sa continuam ceea ce iubim sa facem pentru Natura!

Putem afirma cu multumire, asadar, ca MaiMultVerde  a continuat sa faca ceea ce si-a propus de la infiintare: sa construiasca o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. Am realizat cu succes proiecte prin care am reusit sa schimbam realitati si mentalitati: Plantarea Fa cadou un copac!,  „Gratar Curat”, „Livada BCR”, , „Cicloteque”, „EcoChampions”, Plantarea Janssen Romania, Plantarea „Mic si Ecologist”, Plantarea Adopta o padure - Cosmote, Plantarea Auchan, Plantarea „Tara lui Andrei” si Aniversarea MaiMultVerde.

Multumim sponsorilor care ne-au sustinut si cu ajutorul carora am avut puterea sa infaptuim lucrurile bune pe care ni le-am propus pentru protectia mediului in anul 2011: CEZ Group, Petrom SA, UniCredit Tiriac Bank, Heineken Romania, ING Asigurari de Viata, Johnson&Johnson, Cosmote Romania, Galeria Real, Fundatia Vodafone, Auchan, BCR, BNP Paribas, Asociatia Familie Sanatoasa.