Cele mai reprezentative companii din Timisoara, care au dat dovada de responsabilitate sociala in anul 2008 fata de angajarea in munca a persoanelor cu dizabilitati, au fost premiate ieri seara in cadrul Galei Pentru Voi 2008. Gala este un eveniment anual organizat de Fundatia „Pentru Voi” in fiecre an in data de 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati.

In cadrul evenimentului s-au acordat cinci premii speciale pentru responsabilitate sociala: 

· Premiul special Creativitate in responsabilitate sociala a fost acordat companiei Vodafone Romania. 

· Premiul special Parteneriat pentru incluziune sociala a fost acordat companiei Banu Construct. 

· Premiul special Contributie de exceptie in incluziunea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectualea fost acordat firmelor MG Building Design si Subcontrol. 

· Premiul special Fidelitate in responsabilitate sociala a fost acordat Companiei Lisa Draxlmaier. 

· Premiul special Voluntarul anului a fost acordat lui Dan Costineanu pentru efortul depus pentru dezvoltarea Unitatii protejate Pentru Voi in 2008.   

Marele premiu al Galei "Pentru Voi" 2008 a fost acordat companiei multinationale SC Kromberg & Schubert pentru cea mai mare contributie dusa la dezvoltarea Unitatii Protejate "Pentru Voi". 

Au fost alaturi de noi primarul municipiului Timisoara, domnul Gheorghe Ciuhandu, Consulul Germaniei Rolf Maruhn, Consulul Onorific al Olandei Marius Popa, reprezentanti ai mediului de afaceri, autoritati publice locale, membri noi alesi in Parlamentul Romaniei, beneficiari si parinti ai acestora, etc. 

In cadrul galei s-a prezentat un top al firmelor din punct de vedere al sumelor contractate cu Unitatea Protejata "Pentru Voi", care au contribuit, astfel, la cresterea numarului de persoane cu dizabilitati intelectuale angajate:

1. Kromberg & Schubert
2. Vodafone Romania
3. Lisa Draxlmaier
4. Procter & Gamble
5. Artima
6. ContiTech Romania
7. Océ Software Timisoara
8. Banu Construct
9. Primaria Timisoara prin Directia de Asistenta Sociala Comunitara
10. Berg Banat
11. IBM - Ogre Team
12. Flextronics

In cadrul serii s-a prezentat videomarturia "In sfarsit am gasit o meserie care mi se potriveste" si doua momente artistice sustinute de Grupul vocal-instrumental "Pentru Voi" si copii de la Colegiul de Arta "Ion Vidu". Spectacolul a fost incheiat de un recital exceptional de al grupului Cantabile Salon Orchestra oferit sponsorizare de catre Proart Agency. Evenimentul a fost moderat de catre realizatorul de televiziune, domnul Constantin Marascu si Alexandra Olariu, autoreprezentant al Fundatiei "Pentru Voi".

Aceasta gala a fost organizata in totalitate prin implicarea comunitatii de afaceri si a activitatilor de voluntariat depuse de prieteni si colaboratori ai Pentru Voi, carora le multumim pentru tot efortul depus!

Sponsor principal: Fundatia Vodafone Romania   

Sponsori: URSUS Breweries, Coca-Cola, Chivas Regal, Pro Art Agency, Ottima Pan, Cofetaria  Codrina, Gabisi Fruct, Alex Carnex, C+C, NovaTim, Drum Proiect, Romics, Life-Care   

Parteneri media: TVR Timisoara, Teleuniversitatea TV, Ziua de Vest, Focus Vest