Din numarul total al concurentilor, 498 de alergatori au ales HOSPICE ca organizatie beneficiara atunci cand s-au inscris la competitie. Pentru ca 10 lei din taxa de participare a fost directionata de catre organizatori catre cauza sustinuta, suma totala stransa in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei este de 4980 de lei. Fiecare donatie in valoare de 10 lei reprezinta contravaloarea mesei de pranz oferita unui pacient internat intr-una din unitatile cu paturi ale HOSPICE. Astfel,  suma stransa la Semimaratonul Brasov Intersport va acoperi costul pentru aproximativ 500 de mese de pranz.

HOSPICE Casa Sperantei multumeste organizatorilor Semimaratonul Brasov Intersport si alergatorilor care au ales sa sustina serviciile fundatiei. HOSPICE a fost pentru al treilea an consecutiv organizatie beneficiara a competitiei.

Team HOSPICE se pregateste pentru urmatoarea mare competitie sportiva a acestui an, Semimaratonul Bucuresti, care va avea loc pe 15 mai. Inscrierile se pot face pana pe 27 aprilie pe team.hospice.ro. Cei interesati pot afla mai multe informatii pe pagina facebook.com/TeamHOSPICE. 

Persoana de contact din partea HOSPICE: Ramona Cretu-Voitasec, la ramona.cretu@hospice.ro.

Seria evenimentelor sportive in care este implicata Team HOSPICE continua pe 9 iulie, cand HOSPICE organizeaza crosul de caritate „Alearga Tu pentru Ei!”. Ultima mare competitie a anului va fi Maratonul International Bucuresti, desfasurat intre 8 si 9 octombrie.


***
HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania. HOSPICE este cea mai mare fundatie din tara, care ofera gratuit servicii specializate de acest tip. 

Organizatia isi desfasoara activitatea in Brasov si Bucuresti, ingrijind copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. 
HOSPICE Casa Sperantei dezvolta ingrijirea paliativa la nivel national si international prin informare, prin programe educationale dedicate profesionistilor, pacientilor si comunitatii si prin imbunatatirea legislatiei in materie.