În cadrul cunoscutei campanii ,,Ziua Galbenă”, Asociația Little People România invită publicul larg să poarte galben în semn de solidaritate și respect față de cei afectați de cancer. Așteptăm fotografiile publicului purtând galben și promovând curajul, pe pagina de facebook a asociației: www.facebook.com/LittlePeopleRomania.
 
La nivel naţional, o serie de acţiuni dedicate acestei zile au fost pregătite în toate secţiile de oncopediatrie în care desfășurăm zilnic programe pentru pacienți, activități în care galbenul este punctul de referință care să amintească copiilor şi adolescenţilor că există speranţă!
 
Asociația a pregătit o serie de standuri galbene la nivel național prin care cei care sărbătoresc curajul în fața bolii pot intra în posesia bandanelor, brățărilor, insignelor personalizate și îndrăgitei mascote Leul Curajos. 
 
Ne găsiți celebrând Zilele Curajului în:
• 3 octombrie, Timișoara, Zilele Curajului în City Business Center, 16.00 - 20.00
• 6 octombrie, Craiova, Electroputere Mall, 12:00 - 20:00
• 6 și 7 octombrie, Timișoara, Iulius Mall (în zona locului de joacă), 12:00 - 20:00
• 7 octombrie, Timisoara, Charity Yard Sale la Pisici Cafe, 11:30 - 20:00
• 6 și 7 octombrie, Tg. Mureș, Promenada Mall, 12:00 - 20:00
• 6 și 7 octombrie, Iași, Palas Mall, 12:00 - 20:00
 
Cei care nu reușesc să ajungă la standurile pregătite pot sprijini activitatea asociației printr-un sms la 8844 cu mesajul CANCER.
 
***
Despre Asociația Little People România:
Cu o experiență de peste 20 ani în programe de suport psihosocial pentru copiii bolnavi de cancer, asociația oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate de specialiști. Programul de suport al pacienţilor a fost elaborat pentru a crea un standard de calitate a intervențiilor psihosociale oferite pacienților și este implementat cu succes în 9 dintre cele mai mari secţii de oncopediatrie din țară, din 5 orașe: Cluj, București, Timișoara, Iași și Târgu-Mureș, Craiova.
 
Asociația a înființat Clubul Temerarii® - Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supravițuitori de Cancer - care numără astăzi, peste 750 de membri din 123 de localități, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa.