Anul 2014 aduce cu el vesti bune pentru cei dragi de langa noi afectati de o boala incurabila. Noul centru HOSPICE Casa Sperantei, primul centru de ingrijire paliativa cu servicii integrate din Bucuresti se va deschide in toamna acestui an. Centrul va asigura anual ingrijire gratuita pentru aproximativ 2.000 de pacienti cu boli incurabile, va fi dotat cu 24 de paturi care vor permite efectuarea a 700 de internari in fiecare an.
 
In plus, centrul va asigura gratuit 8000 de consultatii, 11.000 de vizite la domiciliu si 5000 de intrari in centrul de zi, anual, pentru cei diagnosticati cu boli incurabile. Mai multe informatii despre proiect veti gasi la www.hospice.ro/bucuresti/
 
In spatele acestor rezultate remarcabile, oferind aceste servicii cu mare dedicare, sunt oameni profesionisti, experimentati, cu o mare virtute si dragoste de semeni.
 
HOSPICE Casa Sperantei va avea nevoie de noi cadre medicale pentru a sustine dezvoltarea serviciilor in noul centru din Bucuresti dar si in Brasov, de aceea invitam pe cei care doresc sa lucreze in echipa HOSPICE, sa trimita un email insotit de un curriculum vitae la rucsandra.pavel@hospice.ro sau la HR@hospice.ro. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul: 0731.79.62.44 - Rucsandra Pavel, HR Manager.
 
***
HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.
 
Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)
 
HOSPICE asigura gratuit, de 21 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.
 
Media Contact :
Daniel A. Bujorean, Coordonator National de PR,  daniel.bujorean@hospice.ro, 0733 553 402
Pentru fotografii si clipuri video despre activitatea HOSPICE accesati www.hospice.ro/media