Policlinica Sala Palatului a Fundației vine în întâmpinarea persoanelor cu venituri sub 2500 de RON și crește astfel plafonul de venit al celor care pot beneficia de tarife sociale (cu reduceri de până la 75% la prețul de listă) la consultații de specialitate, analize, radiologie și stomatologie. Începând cu 1 iulie am modificat plafoanele de venit sub care pacienții pot beneficia de tarife sociale după cum urmează:
# pacienții sociali tip 1: plafonul s-a mărit de la 800 RON la 1200 RON
# pacienții sociali tip 2: plafonul s-a mărit de la 1600 RON la 2500 RON
 
Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundația Inovații Sociale Regina Maria: “Sperăm că prin creșterea plafonului de venit să putem susține până la sfârșitul anului cel puțin 2000 de pacienți cu venituri mici în accesarea serviciilor noastre medicale, la un preț pe care și-l pot permite. Doar în primele 4 luni ale acestui an, în Policlinica Sala Palatului au fost oferite peste 6500 de consultații, investigații si tratamente către 1780 de pacienți, din care aproape 500 pacienți sociali cu venituri mici au beneficiat de reduceri semnificative la serviciile medicale oferite. Începînd de la 1 iulie de toate aceste reduceri vor beneficia toți cei cu venituri sub 2500 RON.”
 
Creșterea plafoanelor vine ca răspuns la cererea tot mai mare venită din partea persoanelor cu venituri mici, în mare măsură pensionari, de a beneficia de tarife accesibile la consultații de specialitate. În plus, concomitent cu această decizie de ridicare a plafonului, am ales ca prețurile/tarifele sociale să rămână neschimbate, tot pentru a veni în sprijinul pacienților.
 
Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, pacientii trebuie sa prezinte o adeverinta de venit recentă (talon de pensie, talon șomaj, adeverință de salariat).
 
Mai multe detalii precum și lista actualizată de tarife, puteți regăsi pe www.policlinicasalapalatului.ro, la sediul policlinicii din Strada Ion Câmpineanu nr. 23, Sector 1, București sau pentru programări la telefon +40 731 345 129 sau +40 372 126 405.
 
***
Policlinica Sala Palatului este un proiect al Fundației Inovații Sociale Regina Maria și are ca scop oferirea de servicii medicale integrate oricăror persoane care își doresc calitate, etică și profesionalism în actul medical la prețuri accesibile. Sub sloganul ”Fă-te bine facând bine” fiecare pacient plătitor integral poate contribui la consultația oferită la prețuri reduse unei persoane cu venituri mici.