CONIL te invită să faci parte dintr-o aventură de neutitat de 1 iunie, între orele 10:00 și 12:00 are loc CONIL’s Kids Party, o super petrecere organizată exclusive ONLINE, live pe pagina de Facebook Asociația CONIL.  
 
În ciuda circumstanțelor actuale, CONIL își dorește să sărbătorească copiii de pretutideni. În cadrul evenimentului vor organiza activități diverse, atât pentru copii tipici cât și pentru cei cu dizabilități. Promovând ca întotdeauna incluziunea și toleranța, CONIL invită copiii la ateliere online de pictură, modelaj, dar și la sesiuni de story-telling, alături de inimoși membri ai echipei sale. 
 
Petrecerea va avea multe suprize pentru cei mici, fiecare participant fiind oricum un câștigător ce va intra, printr-un singur comentariu, în cadrul tragerii la sorți a premiilor tombolei. O tombolă care pune la bătaie diverse premii interesante și atractive pentru cei mici.  În plus, vor fi organizate și ateliere de storytelling, unde se vor împărtăși povești interesante, dar și educative. În cadrul evenimentului, copiii se vor putea bucura și de muzică, dans și jocuri cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.  
 
Susține și tu copiii, donează în campania de strânegere de fonduri pentru a promova si pentru a oferi acces la educație de calitate și copiilor cu dizabilități.