MaiMultVerde si Heineken Romania te cheama in tabara sa invatam impreuna sa facem pluta. Pluta de PET-uri. Componentele plutei te asteapta la Busteni, pe Valea Prahovei, acolo unde le-au lasat turistii veniti la iarba verde. Vii o saptamana in tabara, inveti cum sta treaba cu ecologia, cu orientarea in natura, cu comunicarea si cu ONG-urile.

Inveti cum e cu leadershipul si cum ii poti motiva pe ceilalti sa te urmeze. Mergem in gasca sa ecologizam padurea. Punem PET-urile deoparte. Seara stam la foc de tabara si povestim. A doua zi o luam de la capat. In week-end avem concert si vin VIP-urile si presa sa ne intrebe de sanatate. La sfarsit, construim patru plute si ne intrecem pe lac, cu vedete la carma si PET-ul sub picioare. Si tu te vei intoarce acasa mai frumos, mai destept, mai voios si mai lider. Si vei putea schimba lumea, asa cum iti doresti.




Despre program


Recycle, Raft & Race este un program al carui scop este formarea a 100 de tineri lideri, care sa mobilizeze voluntari de mediu in comunitatile lor si sa organizeze propriile actiuni de ecologizare si/sau plantare. Procesul de formare va avea loc in cadrul unei tabere de o luna, in perioada 4-31 mai 2009, in patru serii saptamanale. La fiecare serie vor participa 25 de tineri care vor face cursuri de orientare in natura, leadership, comunicare si dezvoltare organizationala.

Seriile saptamanale de training sunt programate pentru datele:

•  4-10 mai 2009 (seria 1)
• 11-17 mai 2009 (seria 2)
• 18-24 mai 2009 (seria 3)
• 25-31 mai 2009 (seria 4)

Tabara include si o componenta de ecologizare. Participantii vor colecta separat (plastic, hartie, metal si sticla) deseurile lasate de turisti in zona taberei si vor folosi PET-uri stranse pentru a construi o pluta. Celelalte deseuri colectate separat vor fi predate firmelor de reciclare. La finalul taberei, cele patru plute construite de participantii la cele patru serii se vor intrece intr-o competitie surpriza pe un lac din apropierea Bucurestiului.

Cum te inscrii?

Daca doresti sa participi la una dintre cele patru serii de formare, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii dinamic, entuziast si idealist, sa ai aptitudini de lider, sa-ti placa voluntariatul si, fireste, sa-ti pese de mediu si de problemele cu care se confrunta. Angajamentul anterior in alte proiecte de voluntariat si/sau de mediu constituie un avantaj.

Atentie, locurile sunt limitate si luam in considerare si ordinea inscrierilor! Acceseaza site-ul www.maimultverde.ro si trimite-ne formularul de inscriere completat pe ionut@maimultverde.ro si mentioneaza in e-mail seria saptamanala pentru care vrei sa te inscrii. Termen limita: 28 aprilie 2009. Transportul, cazarea, mesele si ustensilele necesare actiunilor de ecologizare vor fi asigurate de MaiMultVerde.

Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in jur!