Lansat de doar câteva zile în întreaga lume, Windows 8 Professional - cel mai nou si inovativ sistem de operare produs de Microsoft – este deja disponibil pentru organizațiile neguvernamentale din România, numai în catalogul TechSoup România, prin programul de donații Microsoft.

Windows 8 păstrează unele funcții din Windows XP și Windows 7, dar renunță la butonul "Start" în favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicațiile, și a unei sincronizări mai ușoare cu servicii bazate pe cloud. Există, de asemenea, numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește utilizarea eficientă a memoriei calculatorului, performanța mai bună față de Windows 7, precum și reducerea cerințelor de spațiu pe hard-disk.

Organizațiile neguvernamentale, înregistrate deja în catalogul TechSoup România, care au achiziționat sisteme de operare Windows în ultimul an, pot solicita un upgrade la Windows 8 fără niciun cost suplimentar prin opțiunea Software Assurance.

Pe lângă upgrade-uri disponibile în catalogul online TechSoup România, Microsoft propune organizațiilor neguvernamentale românești și versiuni complete ale sistemelor de operare Windows 8 prin intermediul programului Microsoft Get Genuine – program prin care orice organizație neguvernamentală care dispune de computere cu sisteme de operare ilegale sau gratuite poate solicita Windows 8.

Mai multe informații despre programul Microsoft Get Genuine puteți regăsi pe pagina TechSoup România: http://www.techsoup.ro/directory/248

 

Pentru informații suplimentare și detalii despre procesul de înregistrare și programul de donații, puteți contacta pe: Steliana Moraru, Partner Manager, TechSoup România, support@techsoup.ro, 0767.013.078

 

Despre TechSoup România

În România, TechSoup a investit, cu sprijinul partenerilor săi, peste 5 milioane de dolari în donații către organizații neguvernamentale. TechSoup România creează și instrumente de lucru și suport pentru organizațiile neguvernamentale românești, cum ar fi campanii pentru încurajarea donării a 2% către organizații neguvernamentale (www.map4good.org) sau competiții naționale pentru construirea de soluții online pentru probleme sociale offline:  ReStart Romania, Restart în Educație (www.restartromania.rowww.restartedu.ro)

TechSoup Global este cea mai mare întreprindere socială din domeniul tehnologic din lume. În cei 25 de ani de activitate, TechSoup a donat peste 9.7 milioane de produse software și hardware către 183.000 organizatii din peste 40 de țări din toată lumea. Despre cum aceste donații schimbă viața și activitatea organizațiilor din toată lumea, puteți citi și pe pagina TechSoup: http://techsoupglobal.org/local-impact-map