close

Juriu

Laurențiu  Diaconu-Colintineanu
Este absolvent al masteratului de Economie Internationala, incepandu-si cariera ca jurnalist radio specializat in analiza de politica externa. 
 
A lucrat pentru Deutsche Welle (Germania) si Radio France Internationale si scrie cu regularitate pentru presa online si in print din Romania. O parte din articolele sale au fost preluate de catre asociatia Reporters Without Borders.
 
A primit o bursa in cadrul MediaStorm - companie de productie multimedia din New York, unde s-a specializat in toate aspectele reportajului multimedia. 
 
Colintineanu a castigat premiul pentru jurnalism multimedia in cadrul competitiei SuperScrieri 2012, o serie de burse pentru jurnalism in Germania si este Alumnus al programului International Visitor's Leadership, sustinut de U.S. Department of State. Acesta a castigat si bursa pentru jurnalism de investigatie oferita de Fundatia Soros si a fost pe lista scurta a Centrului Pulitzer pentru reportaj de criza. 
 
In 2013, Laurentiu Colintineanu a fost inclus in Top 100 Foreign Policy Romania, printre oamenii care misca tara in directia buna.
 
http://colintineanu.blogspot.ro/ 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes