close

Juriu

Simona  Constantinescu

Simona Constantinescu

CSR Manager Vel Pitar, Coordonatorul portalului de donatii www.imparte.ro

Simona Constantinescu este din anul 2009 CSR Manager si Online Manager in cadrul Vel Pitar, coordonand atat politica de responsabilitate sociala a companiei, cat si strategia de promovare si comunicare online.
 
Ca si CSR Manager, s-a ocupat de programul de sponsorizari si donatii pe care Vel Pitar le realizeaza in mod periodic, de comunicarea actiunilor de responsabilitate sociala si implicarea cat mai multor ONG-uri in programele de sponsorizari ale companiei.
 
In 2010 a relansat www.imparte.ro. Dezvoltat initial ca un proiect de responsabilitate sociala pentru Vel Pitar, site-ul a devenit in timp cel mai mare portal de donatii online din Romania, imbinand atat zona de servicii (donatii, voluntariat), cea de continut (livreaza zilnic cele mai noi stiri din zona sociala), cat si o comunitate numeroasa. In prezent, imparte.ro se afla pe primul loc in trafic.ro in categoria ONG, iar in anul 2011 a fost nominalizat in cadrul Galei Oameni pentru Oameni la categoria "Cel mai bun program de Cause-related Marketing".
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes