close

Juriu

Andra  Samson

Andra Samson

Communication Catalyst

Andra cumuleaza 15 ani de experienta in Comunicare Corporativa si Relatii Publice. A lucrat primii ani in publicitate in retele internationale in Romania si Statele Unite ale AmericiiBBDO, Ogilvy & Mather, DraftFCB and Matlock Advertising & PR. A dezvoltat campanii integrate pentru branduri renumite, precum: Unilever, Ursus, Pepsi, Orange, Turner, BMV, Henkel, Johnson Wax, Tena, BellSouth, Vodafone. In ultimii 7 ani, Andra s-a concentrat pe comunicare corporativa, programe de responsabilitate sociala, public affairs, managementul reputatiei, programe de advocacy si strategii de eficientizare a comunicarii interne si externe.

In 2004 a creat prima platforma integrata de comunicare pentru Turner Broadcasting, in cadrul companiei Matlock din Atlanta, cu scopul consolidarii relatiilor comunitare in peste 7 state din sudul Statelor Unite si intaririi prezentei pe segmentele: social, educatie si sport.
In 2006 a initiat primul program de CSR pe consum responsabil de alcool din Romania – “Traieste cu masura!”, impreuna cu SABMiller Romania destinat  grupurilor cu grad mare de risc in consumul abuziv de alcool

In 2011 in cadrul companiei SCA Hygiene Products Romania, a dezvoltat o serie de strategii de implicare a stakeholderilor pentru influentarea legislatiei, liderilor de opinie si constituentilor directi cu privire la includerea in sistemul de compensare a unui numar de dispozitive medicale, prin desfasurarea de programe nisate de advocacy si crearea de aliante strategice.

Din 2012 Andra activeaza in calitate de consultant independent in comunicare cu focus pe: strategii de implicare a stakeholderilor, integrarea strategica a platformelor de CSR in planurile de business, programe de advocacy destinate sprijinirii cauzelor publice si sociale, strategii de implicare a angajatilor prin programe de dezvoltare organizationala si responsabilitate sociala.
Andra este licentiata Summa cum Laudae in Comunicare si Relatii Pubice, la Universitatea Bucuresti. A absolvit studii intense de management al reputatiei la Reputation Institute din New York si detine o diploma in studii avansate de limba si istorie engleza de la Anglolang Academy din Marea Britanie. De asemenea, este trainer acreditat de Institutul Roman de Training si membru in Asociatia pentru Dialog si Responsabilitate Sociala.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes