close

Juriu

Oana  Preda

Oana Preda

Director, co-fondator - Centrul de Resurse pentru participare publica, trainer, consultant pentru organizatii neguvernamentale, activist civic

Oana Preda lucreaza in sectorul neguvernamental din 1996: a inceput la Asociatia Pro Democratia, unde a capatat foarte multa experienta si a inteles mai bine ce inseamna democratia; apoi a lucrat la Institutul National Democrat in cadrul programului de asistenta pentru organizatii neguvernamentale. 

In 2006, Oana Preda a fost unul dintre fondatorii Centrului de Resurse pentru participare publica – acum una dintre cele mai active organizatii neguvernamentale din Romania. La CeRe, Oana ocupa functia de director. In aceasta calitate, lucreaza cu institutii publice si organizatii neguvernamentale in programe de asistenta pe advocacy si participare publica. 

Intre timp, Oana Preda lucreaza si ca trainer si consultant pentru multe organizatii: Fundatia PACT, Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile etc. Pe langa activitatea profesionala, Oana este un activist civic prezent in multe cauze relevante pentru societatea romaneasca.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes