close

Juriu

Corneliu  Belciug

Corneliu Belciug

Jurnalist - Green Report

Corneliu Belciug si-a inceput cariera in 1996 la Rompres, a continuat la Jurnalul National (1997), la Pro TV (1997 – 2004) si Realitatea TV (2004-2007). A fost reporter, sef de sectie, assignment desk editor si editor of the day. In 2007 a inceput sa construiasca "Green Report", primul proiect media destinat in exclusivitate subiectelor relationate cu ecologia si business-ul de mediu, primul crossmedia "verde".

In ianuarie 2007 - a inceput cu o revista de business si educatie "verde" – Green Report. A construit o revista, dar mai important, a construit o echipa de profesionisti. In septembrie 2007 - echipa Green Report a lansat primul portal eco din Romania - www.green-report.ro.

In ianuarie 2008 a inceput colaborarea cu TVR 1. Produce de peste un an o emisiune saptamanala de mediu – Green Report. Anul trecut in septembrie, a realizat prima conferinta/eveniment din seria Green (R)Evolution. Dupa o luna a schimbat radical si relansat portalul web. In aceiasi luna a mai lansat, in parteneriat cu Orange Romania, Green Wap News – primul serviciu on-line de stiri de mediu destinat utilizatorilor de wap.

A fost redactor sef si project manager pentru toate produsele Green Report. Acum detine functia de director editorial pentru proiectele existente, din anul 2007.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes