close

Juriu

Diana  Certan

Diana Certan

Manager - Fundatia Noi Orizonturi

Citatul care o defineste atat la nivel personal cat si profesional este „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume" – Mahatma Gandhi – si in fiecare zi incearca sa traiasca schimbarea. Lucreaza de 12 ani in ONG-uri dintre care in ultimii 9 ani a fost alaturi de Fundatia Noi Orizonturi (FNO) ca si director de program si momentan Manager. Impreuna cu echipa a reusit sa creasca cea mai mare miscare de tineret din Romania (programul IMPACT), fapt pentru care anul acesta au fost rasplatiti cu Premiul II la Gala Premiilor in Educatie, acordat de Fundatia Dinu Patriciu. In 2011 Diana a fost premiata de Institutul Aspen Romania in numele unei comunitati mai largi de organizatii si persoane care au adus contributii deosebite mediului educational romanesc , alaturi de Mugur Isarescu (“Leadership vizionar bazat valori) si premiul “In Serviciul Public, cu Demnitate”, acordat plutonierului Laurentiu Serban.
 
A urmat Facultatea de Stiinte Politice la Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Masteratul in Dezvoltare Comunitara, realizat de Facultatea de Administratie Publica si Michigan State University. Profesional subiectele de interes sunt: managementul organizational, evaluarea programelor, teorii ale participarii si capitalului social, modele educationale, politici de tineret. In prezent Diana este parte a Programului de Executive MBA a Pilkington Ratiu Bussiness School.
 
A facut parte din echipa care a castigat granturi pentru programele organizatiei – NOKIA/International Youth Foundation (750 000 USD) si Romanian American Foundation (333 000 USD), coordoneaza activitatea a 3 birouri operationale: Lupeni, Bucuresti si Cluj, a dezvoltat echipa FNO de la 4 angajati la 30 de angajati full time si part time si impreuna cu echipa isi doreste ca modelul IMPACT sa ajunga in cat ma multe locatii in Romania si in afara Romaniei (momentan programul se regaseste la nivel international in: Honduras, USA, Moldova


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes