close

Juriu

Cosmin  Alexandru

Cosmin Alexandru

Managing Partner - B&P Brandivia, Presedinte - Asociatia Erudio

Cosmin Alexandru are o experienta de peste 12 ani (1992 – 2005) in postura de co-fondator si ulterior director general al celei mai mari companii de cercetare de piata din tara – GfK Romania. In anul 2002 a facut parte din programul ”Echipa de Excelenta GfK”, in care alaturi de alti 14 manageri din toata lumea ai companiei, a redefinit “Setul de Valori” (Corporate Values) al Grupului GfK la nivel mondial.

In primavara lui 2005, Cosmin a devenit Eisenhower Fellow, SUA, fiind selectat impreuna cu alti 25 de bursieri din tot atatea tari pentru a face parte din Multi Nation Program of Eisenhower Felowships.

La intoarcerea in tara, Cosmin a ales sa-si continue activitatea profesionala din postura de consultant in branding si comunicare, infiintand compania Brandivia. Pe langa proiectele specifice, s-a implicat pentru clientii sai si in livrarea de traininguri, workshop-uri si coaching pe teme de comunicare si leadership. Incepand cu luna ianuarie 2010 compania a incheiat un parteneriat cu Grupul Braun & Partners International, devenind B&P Brandivia si oferind pe piata din Romania servicii de comunicare strategica integrata, la nivel de branduri, organizatii si lideri de organizatii.

Din toamna lui 2005 face parte dintre membrii fondatori ai Asociatiei Erudio, care desfasoara mai multe programe de educatie pentru lideri de business, cel mai important fiind Erisma – Leadership Creativ. In cadrul lui preda cursurile de Vorbire in Public si Branding Personal.

Cosmin e implicat si in activitati non-profit, fiind membru fondator al organizatiei studentesti AIESEC Romania (1990), al Fundatiei Leaders Romania (2000), precum si membru in Consiliile Consultative ale Asociatiilor MaiMultVerde si Scoala de Valori.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes