close

Juriu

Mircea Mocanu

Mircea Mocanu

Directorul Directiei de Programe Socio - Economice - Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP Romania)

Mircea Mocanu a lucrat pentru o perioada indelungata intr-un mediu international: a fost Consilier Prezidential pe probleme de investitii externe si Expert pe Politici Europene in Asia Centrala. Recent a colaborat cu Biroul Britanic de Externe si Commonwealth.

A participat la implementarea si dezvoltarea unor programe nationale si proiecte din sfera socio-economica, introducand sisteme de management sustenabil in organizatii guvenramentale si non-guvernamentale. Mircea Mocanu s-a alaturat programelor UN apreciind modul in care UN se concentreaza asupra crearii de locuri de munca si crestere economica lucrand cu cei mai pasionati si experimentati specialisti.

Mircea iubeste fotografia, hobby ce se potriveste de minune cu cealalta pasiune a sa, calatoritul, sperand sa refaca intr-o buna zi calatoria sa din Kosovo pana in Kyrgyzstan. Cu certitudine nu se va indeparta prea curand de sistemul UN, deoarece se regaseste in modelul propus de organizatie si in valorile pe care aceasta le reprezinta.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes