close

Juriu

Ramona Sararescu

Ramona Sararescu

Manager Proiect Comunicare, Coordonator programe CSR - GDF SUEZ Energy Romania

Ramona Sararescu este absolventa a Facultatii de Litere, sectia Studii Europene din cadrul Universitatii din Bucuresti (2000 - 2004) simasteratului in comunicare si relatii publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (2006 - 2008).
 
A efectuat un stagiu Erasmus la Universitatea Michel de Montagne III, Bordeaux (octombrie 2003-martie 2004), urmand cursuri din domeniul stiintele comunicarii. A inceput sa lucreze in domeniul comunicarii in anul 2005.
 
In 2006 a inceput activitatea in GDF SUEZ Energy Romania (fosta companie Distrigaz Sud), unde a coordonat programele de responsabilitate sociala ale companiei, evenimentele din cadrul parteneriatelor, activitatea de relatii publice si identitate corporativa.
 
A urmat diverse cursuri de Corporate Communication, Sponsorship si Press relations in cadrul Grupului Gaz de France devenit din 2008 Grupul GDF SUEZ.
 
Este membra a Grupului LBG  Romania (London Benchmarking Group), primul instrument de masurare a performantei programelor de implicare comunitara a companiilor in Romania si cunoaste foarte bine mediul non-guvernamental si non-profit din Romania, interactionand cu multe organizatii de profil.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes