close

Juriu

Lucia Costea

Lucia Costea

Co-fondator & CEO - Secom® Healthcare Group

Lucia Costea este co-fondatorul si CEO-ul Secom® Healthcare Group, companie antreprenorială românească, lider de autoritate pe piața de suplimente alimentare.

 

Produsele Secom® sunt comercializate în peste 8000 de farmacii partenere din întreaga țară, în cele 15 magazine din rețeaua Secom® Retail și pe platformele online locale, iar brandul Good Routine by Secom® este disponibil inclusiv la nivel internațional, pe marketplace—urile Amazon din Franța și Spania, dar și în Islanda. 

 

Lucia crede că un business de succes sustenabil trebuie să aibă la bază o misiune, un higher purpose, nu doar o viziune de afaceri. Misiunea Secom® este de a contribui la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a oamenilor prin produse și servicii de înaltă calitate, inovatoare și de încredere, livrate într-o manieră etică de business. 

 

Lucia Costea a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Germană – Rusă, în cadrul Universității București (2006) și a participat la o serie de cursuri de business și leadership la London Business School, International Institute for Management Development (IMD) din Elveția și la INSEAD. 



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes