close

Juriu

Gilda Lazar

Gilda Lazar

Director Corporate Affairs & Communications - JTI Romania

Gilda Lazar are o bogata experienta in jurnalism, in 1995 primind distinctia pentru cel mai bun jurnalist femeie din Romania. A scris peste 5000 de articole aparute in reviste si ziare nationale, o parte dintre acestea fiind selectate si publicate in presa din strainatate ("Courrier International", "The Atlanta Journal and Constitution"). A fost redactor la cotidianul "Dreptatea", la "Romania libera", corespondent al postului de radio "Europa Libera", realizator talk show la "Tele 7 abc", corespondent al ziarului "Lumea Libera" din New York si director la cotidianul "Curentul".

A fost reprezentant "National Forum Foundation / Freedom House" pentru tarile Europei Centrale si de Est si Purtator de cuvant al Ministerului Roman al Afacerilor Externe. In 1999 a fost nominalizata in cadrul celei de-a VII-a editii internationale "Who's Who of Professional and Business Woman for Significant Career Achievements and Contributions to Society" - American Biografical Institute, iar in 2003 a primit diploma "Oameni pentru oameni", decernata de Camera Americana de Comert, pentru implicarea in activitati filantropice. Intre 2004 - 2007 a fost mentionata in "Top 50", respectiv "Top 100 femei de succes", realizat de revista Capital.

Are o diploma in „Managing Corporate Community Investment” de la Ashridge Business School (2000) si una in „Corporate Community Relations” obtinuta in 2001 din partea Carroll School of Management din cadrul Boston College. Este certificata din 2009 in Business Strategy & Regulations la London School of Economics (LSE). Intre 2005-2008 a fost Vicepresedinte al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP), iar din 2010 este Vicepresedinte al Asociatiei „Friends of Opera”.
 
Absolventa de filologie (romana-rusa) si a unui Master in Drept comercial, Gilda Lazar preda, in prezent, un curs de CSR si Corporate Affairs in cadrul Masterului de Comunicare si Relatii Publice de la Universitatea Bucuresti.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes