close

Juriu

Oana Nastase

Oana Nastase

Director de Comunicare si Afaceri Corporative - Grupul Rompetrol

Anterior pozitiei de la Rompetrol, Oana Nastase a fost consilier de marketing si comunicare la Bursa de Valori Bucuresti. 
 
Oana are peste 12  ani experienta nationala si internationala in comunicare, relatii corporative, responsabilitate corporativa, implicare sociala si antreprenoriat social, mass media, marketing, publicitate, managementul proiectelor si al afacerilor. 
 
Pe plan international a organizat conferinte economice la nivel inalt in Austria, Italia, Spania, SUA, Rusia, forumuri sud-est europene, euro-regionale ale tarilor emergente, road-show-uri pentru piata de capital.
 
De asemenea,  a oferit servicii de relatii publice si institutionale pentru organizatii publice, private, romanesti sau  internationale,  si a gestionat publicatii economice pentru comunitati de business.  
 
Oana este membru al Asociatiei Bucharest Running Club si directorul Maratonului International Bucuresti. A dezvoltat acest concept ca si proiect international cu valente multiple care contine sub-proiecte din domeniile: dezvoltare personala, leadership, voluntariat, integrare sociala, constientizare, sanatate publica , ecologie, turism sportiv.
 
Este membru individual al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice si ca reprezentant, la American Chamber of Commerce, Asociatia Romana a Petrolului, Petroleum Club,  Fundatia Ovidiu Rom, Fundatia pentru SMURD.
 
Este absolventa a Executive Master of Business Administration - ASEBUSS si Washington University – Seattle, a facultatii de relatii economice internationale, cu specializari de-a lungul anilor in marketing, leadership si comunicare, piete de capital, brokeraj, relatii cu investitorii, guvernanta corporativa, managementul proiectelor, televiziune si relatii cu presa


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes