close

Juriu

Bogdan Theodor  Olteanu

Bogdan Theodor Olteanu

Partner & Managing Director - BORTUN OLTEANU

A lucrat patru ani in mass media. Dupa treceri episodice (si colaborari “pe acord”, cum era moda vremii) prin redactiile de la Tineretul Liber si Cotidianul, a lucrat mai bine de trei ani la Romania Libera, mai intai reporter la Anchete Speciale, apoi la Sport. A “vizitat” toate sectiile de politie, parchetele, garzile financiare si curtile de conturi de prin Bucuresti. Bonus – o vizita saptamanala la morga, in cautare de crime deosebite.

Dupa presa, a lucrat, intr-o ordine aleatorie, in campanii electorale (Isarescu, PNTCD, ApR, PSD), ca PR-ist pe proiecte cu finantare externa (Phare si Banca Mondiala) si in marketing sportiv (cu fotbalisti adica).

In perioada “antreprenoriala” am fost actionar la o firma de consultanta in managementul resurselor umane (care a murit dupa un an si jumatate) si la un studio de productie video, de unde m-am retras (el mai traieste inca).

La Millenium Communications (in prezent Millenium People) am ajuns in ianuarie 2005. Din 2006 pana in 2010 am condus Divizia de PR a companiei. Din 2010 sunt Partner & Managing Director la BORTUN•OLTEANU.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes