A venit momentul mult așteptat în care vă mulțumim că ne-ați urmărit și susținut pe tot parcursul acestei ediții și că ne-ați fost alături anual la evenimentul pe care îl dedicăm câștigătorilor.
 
Pentru noi este o onoare să vă invităm și în acest an la Festivitatea de acordare a premiilor Gala Societății Civile - 15 ani.
 
Evenimentul va avea loc în data de 12 iunie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Național București (Sala Mare). Confirmă participarea... AICI

 
 

Există oameni în România care renunță la timpul pe care ar putea să îl petreacă cu familia pentru a-l dedica unui interes mai mare decât cel personal. Îl dedică binelui comun. Îi întâlnim la tot pasul, însă de cele mai multe ori nu îi recunoaștem.
 
Începand din 2002 și până în prezent, Gala Societății Civile a fost prilejul prin care i-am scos la rampă. Prin truda, dăruirea și implicarea lor au schimbat atitudini, mentalități, așteptări, obiceiuri, legi, pentru ca într-un domeniu anume, într-o comunitate anume, pentru ca o familie anume să fie mai bine.
 
 
 

Fiind o ediție aniversară, vă rugăm să vă rezervați intervalul orar 19:00 - 23:30 pentru evenimentul de premiere, care va integra și un cocktail dedicat câștigătorilor, în care veți avea ocazia să îi cunoașteți mai bine.
 
Ne-am simți onorați dacă ați accepta invitația noastră pentru a celebra cele mai bune inițiative realizate în ultimii ani, pentru îmbunătățirea vieții comunităților, spiritul civic și responsabilitatea socială în România.