Cine cumpără acest foarte fain calendar cu oi are șanse să ajungă pe blogul cristianchinabirta.ro.
 
Calendarul este cu oi. Da, cu oi de alea care behăie, ne dau lână și lapte (de carne nu zic, din respect pentru cei minim lacto-vegetarieni). Care idee cu oi a venit de la celebra campanie cu oaia a lui Daea, de la care a venit – de un firesc absolut, firește – ideea ”Alege O aia”.
 
Care-i ideea campaniei? Adică pentru ce se strâng banii din calendare: pentru educația ecologică pentru copiii din comuna Mercheasa, un loc special, pentru ca acolo există un gorun de 900 de ani! Mi-a plăcut atât de mult acest obiectiv încât am luat două decizii 1. să lansez acest concurs 2. să îmi propun ca anul acesta să ajung acolo, că e musai să văd așa ceva.
 
Calendarul costă 30 de lei (donație minimă, desigur, nimeni nu vă obligă să nu dați mai mult). Cu mențiunea că taxele de transport tot voi le plătiți.
 
Pentru a intra în posesia calendarului, pasul 1 este să virați suma de 30 lei (again, donație minimă) în contul ProPark Fundația pentru Arii Protejate (Cont Unicredit RO64BACX0000001087148005), cu mențiunea „donatie activitati de educatie ecologica”, după care să dați un mesaj cu confirmarea donației, în care să vă ziceți și adresa unde vreți să vă fie livrat calendarul.
 
Cum puteți ajunge pe blogul meu cu ajutorul oilor

Pasul 1. Cumpărați/donați conform instrucțiunilor de mai sus, până pe data de 31 ianuarie, ora 23.59.
 
Pasul 2... citește articolul integral pe cristianchinabirta.ro


Sursa:
cristianchinabirta.ro