Geometry Global creează pentru FRF filmul de prezentare al programului Transformă Ulița în Stadion, 4 minute pline de emoția pasiunii pentru fotbal. Acesta este parte a programului Împreună Suntem Fotbal, dedicat promovării fotbalului de tip grassroots.  Proiectul FRF  consacrat descoperirii noilor talente în rândul copiilor din ciclul primar din mediul rural s-a desfășurat în perioada septembrie 2015 – aprilie 2016 în 21 de județe din România, implicând referenții zonali ai Federației Române de Fotbal. Peste 1000 de elevi din ciclul primar din mai mult de 120 de unități de învățământ au fost parte a etapei pilot a programului.

Protagonistul filmului este micul fotbalist Ionel Băzoiu (10 ani), unul dintre cei trei câștigători ai programului care au însoțit delegația FRF la Campionatul European de Fotbal din Franța. 
 
Filmul de 4 minute ilustrează drumul și obstacolele pe care Ionel le parcurge și le depășește prin talent și determinare. „Ulița” aduce în atenție aspecte care se regăsesc în copilăria multor personalități ale fotbalului:  dorința de autodepășire, îmbinarea activităților școlare cu cele sportive, lipsa de posibilități financiare ale părinților, lungile antrenamente pe uliță alături de tovarășii de joacă.  Viața lui Ionel pare a fi ritmată de fotbal. Micul fotbalist renunță la micile plăceri ale copilăriei pentru a-și cumpăra o minge de fotbal, urmărește cu interes meciurile jucătorilor săi preferați și își exersează talentul driblând mingea după ore.
 
Remarcat și încurajat de referentul său zonal, Ionel a ajuns în faza finală a programului „Transformă Ulița în Stadion”, la Cluj-Napoca, unde a participat la o competiție dedicată celor mai talentați elevi din cele 7 regiuni fotbalistice ale țării. O comisie formată din Aurel Țicleanu, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu au ales 3 câștigători, care au însoțit delegația FRF la meciul România-Elveția din 15 iunie. 
 
***
Despre „Împreună Suntem Fotbal”
Lansat  în luna septembrie a anului trecut, proiectul "Împreună Suntem Fotbal" reprezintă o premieră în sportul și educația din România, propunând implicarea activă în dezvoltarea sănătoasă a românilor prin fotbal, dezvoltarea copiilor și tinerilor în valorile acestui sport și creșterea numărului de practicanți ai fotbalului în România. Începând cu 2015, au fost demarate primele 4 programe: Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal și Olimpiada Gimnaziilor – Fotbal, Transformă Ulița în Stadion, Unificat în 7, Campionatul Universitar de Fotbal. Următoarea etapă a programului se va desfășura începând cu septembrie 2016, mai multe informații vor fi publicate pe platforma dedicată  www.impreunasuntemfotbal.ro.
 
Despre Geometry Global
Geometry Global este o agenție de activare de brand, prezentă în 56 de țări, a cărei misiune este de a ajuta cumpărătorii, consumatorii și utilizatorii să facă cele mai potrivite și mai eficiente achiziții de produse, servicii sau idei: www.geometry.com.