MANIFEST: Vrem ca oamenii străzii să fie reintegrați în societate! Ajută-i și tu! Când te-ai uitat ultima oară la viața din sens opus?

De ce ajung oamenii străzii în stradă? Cauzele pentru care persoanele adulte fără adăpost sunt în stradă:
# 47,50% - conflict, divorț
# 6,36% - pierderea locului de muncă
# 19,44% - înșelătorii imobiliare
# 1% - alcoolism și jocuri de noroc
# 3,98% - detenție
# 4,43% - case de copii
# 6,80% - imposibilitatea de plată a întreținerii sau a chiriei.

Printre susținătorii campaniei se numără: Gabi Balint, Patrizia Paglieri, Crina Semciuc, Cristina Bălan, Bogdan Nicolai, Jasmina și Virgil Ianțu, Ozana Barabancea, Ioan Andrei Ionescu, Sore, Marian Râlea, Laura Cosoi, Moș Crăciun, Aylin Cadîr, Paul Ipate, Amalia Enache. 
 
O campanie semnată de:
 
Horia Manolache
Fotograful român selectat ca unul dintre oamenii Forbes 30 sub 30. Masterand la The Academy of Art University din San Francisco. A cucerit succesul mondial cu proiectul "Prinț si cerșetor", care a ajuns chiar să fie proiectat la DeYoung Museum din San Francisco, într-o retrospectivă a fotografilor celebri. Horia s-a întors în România să fotografieze viața din sens opus. Și să-i dea un alt sens. Unul mai bun.
www.horiamanolache.com
 
Samusocial
Samusocial este ONG-ul erou al oamenilor străzii. Este o organizație neguvernamentală românească creată în ianuarie 2004, sub egida Samusocial International și în conformitate cu Carta sa. La ora actuală sunt 10 Samusocial-uri care s-au dezvoltat pe 4 continente.
 
First Content Studio
Premiată pentru cel mai bun content din digital, First Content Studio se mută în stradă acum. Viața din sens opus înseamnă și să ridici ochii din telefon si sa te uiti in jur. KPI, GRP-urile si like-urile de pe Facebook nu ajuta cu nimic, dacă nu îți aduci aminte că vorbești cu oameni, cu probleme reale, cu zâmbete și idei, cu bunici și prieteni, nu cu useri.
www.firstcontent.ro